Pages

joi, 15 ianuarie 2009

Oameni enervanţi

Se întâmplă când vrem să facem ceva împreună şi facem 'adunarea'. Sunăm pe unul, pe altul. Ei bine, este o categorie de oameni mai aparte. Acei care atunci când vorbeşti cu ei să vină şi ei să participe, se rezumă să zică "Păi să văd, mă mai gândesc dacă să vin sau nu să vă ajut". Asta deşi e o întâlnire între prieteni, el e posibil să se dea jos din tronul purităţii, să consume din timpul lui ca noi să stăm liniştiţi, că fără el nu puteam.
Oameni indecişi. "Nu ştiu încă dacă vreau să vin". Extraordinar, mă întreb uneori, ăştia sunt orgolioşi până la stele sau aşa sunt ei? ori sunt eu dus.

6 comentarii:

  1. ai uitat sa mentionezi ca de obicei ei sunt cei nemultumiti :)
    ...sau chiar nu vin... "pentru ca nu pot" [tradus...nu au chef ;) ]

    RăspundețiȘtergere
  2. au lucruri mult mai importante de facut decat sa stea la o masa cu un suc in fata si cu prietenii aproape.
    in fiecare grup este cineva care e mai breaz

    RăspundețiȘtergere
  3. DeeA, problema nu e că nu au chef să vină, problema e că ei cică îţi fac o favoare că vin. Din partea mea, să facă ce vor, să stea în casă până le cresc rădăcini.

    RăspundețiȘtergere
  4. o da si daca ei nu vin... cred ca "noi" nu ne putem simti bine. wrong!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se întâmplă tot timpul. Îmi vine să îi bat mai ales pe cei care chiar nu au absolut nimic de făcut, dar preferă să stea în casă.

    RăspundețiȘtergere
  6. si daca totusi nu "iti faci onoare" de ai invita si pe ei....se simt "marginalizati" pt ca nu au ocazia sa te refuze...

    RăspundețiȘtergere