Pages

sâmbătă, 7 martie 2009

şi când mă apucă plictiseala ...

M-am gândit la un articol de la deia de pe blog. Cum aşa? Mi-a venit în minte pentru că azi a fost rândul meu să mă plictisesc. Nu ştiu cum ne selectează plictiseala pe care să ne ia în primire. Pur şi simplu se întâmplă. Deci azi dimineaţă m-am plictisit. Aşa că mi-am făcut vânt, mi-am dat două palme (la figurat, nu în figură) şi m-am apucat de curăţenie. Ah, când mai am porniri din astea rebele şi ieşite din comun, sunt posedat de duhul lui nenea Proper, ăla cu muşhi parcă.
În timp ce am pus haine la spălat, am luat aspiratorul, am dat drumul la muzică (asta nu ştiu de ce am facut-o, că oricum n-am auzit nimic), şi m-am apucat de trebăluit. Termin cu aspiratorul, mă apuc de trebăluit pe lângă birou.
Ah, văd că unui fotoliu tot îi iese un suport de braţe, m-am apucat să-l lipesc.
Apoi m-a lovit nu ştiu ce să mă apuc de muzică. Am zdrăngănit un pic, am fost mulţumit, m-am dus la întins haine. 3 rânduri de haine am spălat azi.
Harnic? nu, doar mă apucă uneori. Totuşi recunosc că îmi place. A fost o zi plină.

Pe seară am făcut un duş fierbinte. Am stat până s-a terminat toată apa din boiler, şi nu-i deloc mic. Senzaţia apei fierbinţi ce acoperă tot corpul este asemănătoare căldurii focului de lemne. Mă gândesc atunci, în extazul meu, "de ce mi se încreţesc degetele de la apă?". Mie când mai îmi vin întrebări din astea existenţiale, le trec pe lista "De căutat". Aşa că am căutat şi am aflat că dacă stau mai mult în apă, ea (apa) intră între straturile de piele din vârful degetelor, cică şi la mâini, şi la picioare.

M-am mai gândit la mâine, la ziua femeilor.
Acum eu înţeleg că ele sunt sărbătorite, dar chiar aşa au ajuns unele, să cerşească laude? ceva de genul "hai, nu mă complimentezi?" "te rog să mă feliciţi!" Nu, nu vreau. Înregistrează-ţi un mp3 cu "Oglindă, oglinjoară, nu-i aşa că eu sunt cea mai faină?", pune-l pe repeat şi gata, eşti fericită. Dacă doar la atât te duce mintea ce să-i faci.

Termin într-o notă optimistă, mi-e somn :)

5 comentarii:

  1. deci tu mi`ai luat plictiseala ;)) ...a fugit pentru tine de la mine :))

    lasa ca e bine ca ai fost harnic... si banuiesc ca ai dormit bine dupa toata treaba aia...

    exista o diferenta intre noi doi, eu cand ma plictisesc, cateodata, imi place sa stau asa plictisita... macar putin :D

    data viitoare poti sa ma rogi pe mine la partea cu palmele ca te ajut :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. O să încerc pe viitor să nu-ţi mai răpesc plictiseala :)

    Încă n-am fost pălmuit de vreo fată, dar, cine ştie.

    RăspundețiȘtergere
  3. asa cum a venit plictiseala de la deia la tine poate reusesti sa-i trimiti si ei plictiseala din asa "folositoare" cum ai avut tu ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. cand te mai apuca lenea... vezi ca ti`am lasat o leapsa la mine pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamneee, cât de hǎrnicuţ ai fost :))

    RăspundețiȘtergere