Pages

duminică, 22 martie 2009

oare ...

... ar trebui să îi fac cum mi-a făcut mie?
De ce nu sunt oamenii conştienţi că ceea ce-i faci cuiva ţi se va întoarce înapoi cu vârf şi îndesat? Chiar se aşteaptă să facă rău şi să primească bine. Sau nu-şi dau seama când rănesc? aşa chiori să fie? Nici 'iartă-mă', nici 'îmi pare rău', nimic. Ca şi când nimic nu s-a întâmplat. Asta mă face să dau replica la fel de dureros, dar îmi imaginez că nu o să aibă efect aşa că mai bine tac, şi merg în colţul meu.
Cu ocazia asta am luat chitara din cui şi mi-am mai dezmorţit degetele, mă gândesc să mai înregistrez ceva, dar presimt că ar ieşi doar piese melancolice, aşa că mă rezum la aiureli printre note.

4 comentarii:

  1. Pe cat de greu..pe atat de sanatos in interiorul tau sa poti sa nu ataci inapoi..este o virtute pe care o dobandim cu pretul de a renunta la mandrie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Zurli, asa cum bine ai spus, ceea ce faci cuiva, ti se intoarce inapoi cu varf si indesat. Cine ti-a facut acel "ceva", va avea parte la un moment dat de ceea ce ti-a facut tie. Pentru ca intotdeauna roata se intoarce, mai devreme sau mai tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu. Am văzut într-adevăr cum roata s-a întors la 180 de grade. N-aş fi crezut că se poate, dar uite că se întâmplă. Şi da, există oameni pe care nu îi intereseaza decât propria persoană şi nu cred că într-o zi o să le facă şi lor cineva acelaşi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hannibal Lecter, un bun amic de-al meu, avea o vorba: Quid pro quo, Clarice

    RăspundețiȘtergere