Pages

miercuri, 25 martie 2009

IUBY ... la sentiment

În seara asta sunt mai zurliu, capac a pus melodia ce am găsit-o şi e mai jos. Mi-am dat drumul la râs de când am văzut în videoclip sms-ul, şi nici acum nu m-am oprit bine. Videoclipul e BETON.
Ea, zâna blocului este iubita lui, fermecătorul tânar sentimental.
Începutul sfârşitului începe cu un mesaj de la el "Cine esti tu să te porţi aşa?"
Asta a trezit în ea remuşcări, se uită pierdută în zare 'of, unde eşti tu, minunea mea? eo te iubesk la nemărginit, şi dacia ta îmi face inima să salte de bucurie'
Urmează momentul în care fiecare se gândeşte la viitorul lor. El se teleportează direct în camera unde stătea ea şi citea ziarul. Cuprins de jale, îşi promite ca nu, nu se va mai juca cu el, cu inimioara lui; i se frânge sufletul de hotărât ce e. Dar ciiiiiiiiiiineeee eşti ca să te porţi cu mine aşa?

Deşi e lumină afară, în casă trebuie să lumineze toate spoturile, nu de alta, dar aşa ies în evidenţă. Termopanele de pe care nu e luată încă banda protectoare dovedeşte că sunt noi. E bazat.
O vede pe prinţesa lui jos, ea îl observă, se uită la el insistent, îşi citesc gândurile unul altuia.
Ea: ce-ai păţit?
El: nimic.
Ea: vrei să vin la tine?
El: nu
Ea: ba vin.

Şi vine. Are un tricou tare şmecher gagica. În casa scării este alb; cum întră la el în casă se face portocaliu. Aşa e setat, când merge la iuby devine portocaliu pentru a se asorta cu roz-ul de la el din casă. Aici urmează deznodământul. Îi deschide uşa:

El: ce vrei?
Ea: dar ce s-a întâmplat? hai la mama să te huguiesc.
El: marş de aici, nu te mai joci cu mine.

O împinge să-i arate că este hotărât, aşteptându-se ca ea să iasă pe uşă. El se întoarce să-şi vadă de treabă dar vede cu ochiul din ceafă că ea tot nu pleacă. Mirat de insistenţa afectuoasă ce i-o poartă zâna, se întoarce să o convingă că viaţa lui nu e terenul ei de nisip.
Atunci, oooooo vaaaaaaai, nu se poate. Îl plesneşte. Ticăloasa, acum chiar că a terminat-o cu el. Nu o mai vrea, s-a dus iubirea, şi-a bătut joc de el.
Lasă dragule că o să găseşti o fată care să te iubeasca aşa cum meriţi, ştiu că meriţi ce e mai bun.
O să vină altă gâscă să te facă să te simţi bărbat :))

7 comentarii:

  1. eram pe punctul sa dau play! Doamne, pana am vazut interpretul si m-am prins. e unul de pe undeva, care impresia ca face arta :)))) Ce ti-e si cu 'impresiile' astea! Bine ca n-am dat play, creierul meu nu suporta asca ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare rau...da nu pot asculta aia :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfuoai!!! Cred ca vrei sa ne omucizi :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. tocmai aia e, ca NU am inima de paitra. Normala fiind, explodeaza naibii si crap pe blogu' tau... in prime time :))) asta DA audienta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Deschide inima atunci şi primeşte sentimente sublime concentrate în melodia aceea :))
    Nu mă lua în serios, încă mai râd.

    RăspundețiȘtergere
  6. Comentariul literar-artistic de nota 10 cu felicitari(cu mutritza vesela)!

    RăspundețiȘtergere