Pages

marți, 10 martie 2009

în ultima vreme ...

... mă cam "doare'n cot". Ştiu că nu e tocmai confortabil, dar aşa mă mai descarc şi eu. Spun lucrurilor pe nume fără să-mi pese de reacţia celorlalţi. Mă gândesc mai mult la mine, la ce am de câştigat din anumite "combinaţii", sunt mai jidan. Şi cred că începe să-mi placă, deşi o să iau doar părţile bune iar treaba cu cotul o las mai moale ca să nu mai doară.
În ultima vreme cam visez cu ochii deschişi. Îmi imaginez cum ar fi să ... cum aş reacţiona, cum s-ar desfăşura viaţa dacă ... Şi asta îmi place. Mai visez şi cum ar fi ca acelaşi lucru să nu se întâmple, şi îmi dau seama că oricum ar fi, am de câştigat. Aşa relaxat nu m-am simţit de mult. Mă simt valoros.

Poate-mi trece până mâine.

4 comentarii:

  1. hihi, ia sa vad cat te tine faza cu durutul in cot. la cum mi-am facut eu impresia de pe site-ul tau, starea asta de "durut in cot" e prea cautata ca sa tina. si eu mai am zile din astea in care zic "gata, de azi nu ma mai agit, ma doare in cot de toate!" da' nu reusesc niciodata sa raman intr-o stare de asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă cam tem şi eu. Ştiu că nu o să mă ţină prea mult, dar mă doare-n cot cât o să ţină :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa te doara in cot, nu trebuie sa fie doar o faza, dar sa te doara in cot lucrurile care merita acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ştii cum e? "Faza" este că mă doare în cot de toate lucrurile, pe măsură ce trece rămân cele care-s demne de durut în cot.

    RăspundețiȘtergere