Pages

luni, 16 februarie 2009

şi câte ti-aş spune


Sunt anumite persoane la care le-aş spune multe lucruri; visele mele, obiectivele, dezamăgirile. Cred că aş umple câteva pagini cu gândurile mele pe care aş vrea să le cunoască. Problema e că pentru mine aceste lucruri înseamnă foarte mult, de fapt problema e că doar pentru mine au efect deoarece nu există interes din partea lor.
Aş putea să le scriu fiecăruia şi să am grijă să le primească după ce nu voi mai fi pe aproape.
Cam complicat.

9 comentarii:

  1. de ce oare gandurile negative le tinem mai usor minte decat cele pozitive... sau ma rog amintirile

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le ţin minte pe toate :) dar nu amintirile negative mă frământă.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca unora le`am spus prea multe... trebuia sa tin poate mai multe doar pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prea multe ce? că dacă sunt pozitive mă îndoiesc că poţi spune prea multe.

    RăspundețiȘtergere
  5. poti spune prea multe si pozitive si negative :)

    ...stii vorba aia: 'Nu as vrea sa ne certam niciodata pentru ca tu stii prea multe' [nu stiu exact cum era, cred ca am auzit–o in engleza]

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma intreb ce anume te face sa spui ca persoanele carora tu le-ai spune visele, obiectivele, dezamagirile, gandurile, nu ar fi interesate. E ciudat ce spui, pentru ca daca tu ai pornirea ca "le-ai spune", inseamna ca nu sunt chiar orice fel de persoane, ci unele mai..speciale, ca sa spun asa. Ori am inteles eu gresit?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ar fi interesate pentru că dacă ar fi nu ar căsca atunci când vreau să le spun ceva. E figurativ aici "căsca", ai prins ideea.
    Sunt speciale pentru mine; invers nu prea pare. Probabil că până la urmă o să mai dau drumul la robinet câte puţin din când în când :) Constat şi eu că nu sunt chiar aşa încuiat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai..poate nu ar fi rau sa dai "drumul la robinet", din cand in cand. Cine stie, poate vei avea parte de surprize placute :)

    RăspundețiȘtergere