Pages

vineri, 6 februarie 2009

nevoia de somn


E ciudat cum mi se schimbă anumite priorităţi când mi-e somn. Luatul cinei nu mi se mai pare aşa atrăgător, plimbarea devine insuportabilă, orice coleric este un potenţial intrus în universul meu de între somn şi realitate.
Ce stat pe internet? ce citit? ce vorbit la telefon? Totul pare inutil; activitatea cea mai utilă în momentul ăla este închisul ochilor, şi restul vine de la sine.
Am mai învăţat că cică ar fi şi un medicament incredibil; nu ştiu ce să zic, dar la mine a cam dat roade până acum.

Mai este o nevoie de somn, dimineaţa când mă trezesc 'bătut' de alarmă. În clipa aia regret că am stat până mai târziu, şi îmi impun ca diseară să mă pun să dorm devreme; reuşesc? uneori da. De cele mai multe ori, nu.

Ciudată fiinţă mai sunt şi eu.

4 comentarii:

  1. Esti un fericit daca inca iti mai este somn, fara ajutoare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt prea bătrân, şi nu lucrez într-un mediu stresant, doar că mai sunt obosit din când în când, nu în fiecare zi :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ma recunosc si eu in starea asta de somn cateodata!!!ai alarmele alea de dimineata is f stresante:P mai putin sambata...cand e zi de somn:)


    nice blog .imi place pe aici:P

    RăspundețiȘtergere
  4. ai zugravit. frumos. eu am zugravit anul trecut singura o camera. abia astept sa am ocazia asta din nou. anyway, eram offtopic. somn, somn, somn, si eu patesc la fel. mi-as dori sa mai pot adormi de la 23.00, dar nici nu stiu cand se face 2. si dau vina pe internet. adica pe mine.

    RăspundețiȘtergere