Pages

sâmbătă, 21 februarie 2009

cum mă port cu fetele


Am categorisit 4 tipuri de fete din punct de vedere al relaţiilor cu ele.

1. Naşpa. În categoria asta intră cele la care predomină înălţimea nasului, cele cărora nu le pasă de cei de lângă ele. Ele îşi fac liste cu viitori făt-frumoşi şi cu averile lor, vorbesc nimicuri toată ziua. Vor să iasă în evidenţă doar ele, şi asta cu orice chip. Şi mie îmi place să le scot în evidenţă, cu defectele lor, chiar dacă trebuie să le inventez. Antipatia faţă de ele este aşa de evidentă încât am onoarea să fiu "cel mai prost dintre pământeni".
Fraza magică => fac mişto de tine până mor.
Procent: 10%

2. Normale. Pe poarta asta intră cele mai multe, nu ne cunoaştem foarte bine, sau nu vrem să ne cunoaştem mai mult. Cele din categoria asta sunt enervate de cele de la 1, iar uneori şi de cele de la 4. Cu ele pot vorbi normal, pot purta discuţii mature pe diverse subiecte. Totuşi au puncte slabe pe care ori nu vor, ori nu vor să şi le remedieze. Cu tipul ăsta sunt destul de relaxat, nu-mi dau dureri de cap.
Fraza magică => şi ce mai faci?
Procent: 70%

3. Viitoarele. Da, ele sunt pe lista de "achiziţii". Nu sunt nea' cuceritorul, nu la asta mă refer cu achiziţiile. Mă gândesc la acea rară categorie de fete care într-adevăr gândesc, ştiu când să-mi dea peste bot şi când să mă alinte. Au defecte dar şi le cunosc şi încearcă să le remedieze, iar dacă le spun că au făcut ceva greşit nu-mi răspund înapoi cu "bine că eşti tu deştept". Cu ele mă port normal, au o atenţie sporită din partea mea, adică le analizez cât pot de bine. Deşi îmi place de ele, mă concentrez doar pe una. Nu sunt curios să umblu cu mai multe, şi mă ghidez după "nu-mi caut jumătatea peste tot, ci cea pe care o aleg şi mă alege, ea e jumătatea mea".
Fraza magică => te visez cu ochii deschişi
Procent: 3%

4. Prietene. Nu le confund niciodată cu cele de la 3, categoria asta e specială în tot haosul ei. Cele mai multe din categoria asta sunt zăpăcite, colerice, dar cu picioarele pe pământ totuşi. Ştiu ce vor de la viaţă. În mare se aseamănă cu cele de mai sus, doar că pur şi simplu nu ne-am potrivi din punct de vedere romantic. Cu ele discut orice, despre oricine, despre ce gândesc, despre ce vreau să fac, ce-am făcut, ce îmi place, ce mă enervează. Vorbim mult, nu ne plictisim niciodată. Nu mă ascund cu nimic de ele, nu am ce pierde. Lucrul ăsta e reciproc. Este genul de prietenie care durează veşnic, ne simţim unul pe altul.
Fraza magică => te iubesc
Procent: 17%

3 comentarii:

  1. Ma bucur sa vad o astfel de caracterizare. Si-ti dau dreptate. Suntem oameni si suntem facuti dupa tipare.
    uite cum vad eu lucrurile pentru partea masculina: http://vissare.blogspot.com/2009/01/profil-masculin-20-24-de-ani.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Nenea. Tu te intelegi? Te exprimi haotic.
    Esti frustrat? O simpla intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă înţeleg nenea, în mare. Nu am nici cea mai mică umbră de frustrare, sunt foarte relaxat.

    RăspundețiȘtergere