Pages

vineri, 8 mai 2009

igienă, te mănânc

Am avut nişte zile în perioada asta în care treceam pe lângă unii oameni şi regretam instantaneu. Nişte bombe urât mirositoare ambulante. Nu merg decât foarte puţin cu mijloacele de transport în comun, şi sunt în mare scutit de asemenea arome. Nici mie nu-mi place uneori să mă spăl (uneori cu apă rece) dimineaţa devreme, dar trebuie, nu e opţional.

3 comentarii:

  1. Hehe, ie' multi certati cu apa si sapunul, breh :))
    Acum ceva timp, Romanica se situa pe un loc destul de urmas, in top-ul tarilor consumatoare de sapun si detergent de rufe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai sute de familii (ma refer la cele din satele 'pierdute') inca mai folosesc lesia pe post de sapun si se spala - cand se spala - in apa de ploaie acumulata in cazi si lighene. Asta nu e o scuza, insa trebuie sa luam in calcul si ca instalatiile sanitare sunt gandite cum sunt gandite. In Romania oamenii cu bani spun 'hai sa ne facem o baie frumoasa' si nicidecum 'hai sa ne facem o baie practica'.

    RăspundețiȘtergere
  3. Când nu sunt condiţii, şi nu pot să şi le facă, înţeleg; nu la nenorociţii care trăiesc mai mult morţi mă refer. Mă gândeam la puturoşii cărora dacă li se ia apa caldă o săptămână, în loc să se spele cu apă rece, ies jegoşi pe stradă comentând. Da, să iasă, dar întâi să se spele.
    Lenea e de vină, nu timpul. La cât bem şi fumăm am avea tot timpul să arătăm frumoşi.

    RăspundețiȘtergere