Pages

marți, 21 aprilie 2009

femeile şi ... toaleta

Iară mă iau de ele, pentru că nu pot să le înţeleg. Uneori am impresia că fac asta doar să pună nervii celorlalţi la încercare. Dacă o să trebuiască să merg la baie, şi să am de ales între una cu 20 de bărbaţi la coadă, şi una cu 3 femei, o aleg pe prima. Dar când e baie comună, oh Doamne, mă duc în tufiş, dau o tură de oraş pe jos şi tot ajung mai repede decât aş fi stat după o femeie. Aş putea părea misogin, dar nu sunt. Pur şi simplu aspectul ăsta îmi solicită piticul răbdării.

Doamnă dragă, dar de ce trebuie neapărat să te pensezi în toaleta restaurantului? De ce trebuie să încerci o nouă coafură tocmai în toaleta trenului? Şi asta tocmai când la uşă stau câţiva oameni chinuiţi de vezică şi de profundele regrete de a fi luat acelaşi tren cu tine.
Doamnelor, e chiar necesar să discutaţi ultimele bârfe din Cancan deşi v-aţi terminat treaba? Este revoltător cum unele merg împreună la toaletă doar pentru a discuta singure. Fix la baie? ce este aşa special acolo de vă place atât de mult? Neuronul ambiţiei a dat faliment, a spus că el pleacă de la mine dacă mai insist să pricep ceva.

Da, am generalizat intenţionat.

15 comentarii:

  1. Nu te enerva....faci riduri...pe bune. Dar ai dreptate. Sunt nenumarate femei care au un fetis legat de toalete. Nu inteleg de ce. Cred ca le place cum le suna glasul, zdrobit de placile de faianta sau au impresia, pur si simplu, ca sunt mai frumoase in oglinzile toaletelor publice (daca le-ar curata pe cele de acasa, s-ar vedea la fel, dar fara audienta). Nu te chinui sa le intelegi, eu nu am reusit nici in 40 de ani. Si...sunt femeie.

    RăspundețiȘtergere
  2. stii ceva? eram la buda, intr-un chef, odata. cand m-am intors, eram doar barbatii, femeile...lipsa. 'mah, da unde-s fetele?', 'poi, la buda...' vine raspunsul. cum naiba? 15 femei la buda in acelasi timp? unde incap? ce fac? se tin de mana? se incurajeaza reciproc 'heiiii-rupppp!' sau altceva? fac schimb de experienta? doamne fereste, la noi dureaza mult mai putin, si daca esti destul de beat poti face 'chestia' intr-un milion de moduri... de unul singur :D

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) ...si ... ai facut pe tine? :D
    ca banuiesc ca ti sa intamplat sa stai la o coada prea mult ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda... te inteleg perfect, fata fiind.
    Am un grup de colege dragutze in clasa care in fiecare pauza, inainte de defilarea obligatorie pe coridoare dau tura la "baia cu oglinda" sa se macheze...
    Si are Gabi dreptate, nu iti bate capu sa intelegi mintea femeii. Multe nici nu se inteleg pe sine, dapoi sa le inteleaga altcineva. As avea si io multe de comentat cu privire la subiectul asta dar nu are rost... nu se schimba nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu doar râd de faptul că se vorbeşte despre asta...:))) ..Acuma, eu nu vreau să ţin cu femeile, deşi sunt una, dar dacă voi, bărbaţii, le-aţi complimenta mai des, poate n-ar sta 10 ore intr-o baie publică:P...

    RăspundețiȘtergere
  6. Da Delia, atingi şi tu un punct sensibil la bărbaţi, şi ai dreptate. :)
    Acum, sa-ţi dau o rezolvare 'bărbătească'. Poate n-ar sta 10 ore într-o baie publică dacă le complimentăm, dar de ce să riscăm? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce să riscaţi?! Mai întrebi?! Vrei acuma să-ţi reamintesc cât de mult le plac bărbaţilor provocările(şi-am avut destul de suferit din cauza acestei plăcerei, uneori nesăbuit aplicată...)? :) Barem de dragul provocării faceţi-ne complimente, dacă dragostea nu-i un motiv îndeajuns. :P:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu răspund provocării tale :)) Sunt un băiat care complimentează ce iubeşte, uneori în exces, şi cred că e în ordine; dragostea se manifestă şi în modul ăsta. Totuşi nu complimente ieftine, sau irealiste. Ăsta însă e alt subiect :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Apoi, nu te-am provocat (vezi, te-ai şi simţit provocat :))) -Glumesc:) ). Nu, vorbeam doar in general. Mă bucur dacă ai un asemenea caracter, complimentând ce iubeşti. Binenteles, nici pe departe, folosind complimente banale.

    RăspundețiȘtergere
  10. chill dude, ca nu toate-s la fel :)) cred ca in caracterizarea de mai sus ai intrat in perimetrul supranumitelor "pitipoance" .. fetele serioase folosesc toaleta inainte sa plece de acasa si folosesc alt6e toalete just in case os emergency :)
    "Este revoltător cum unele merg împreună la toaletă doar pentru a discuta singure. Fix la baie?" De acord! nu stiu altele cum sunt, dar eu si prietenele mele nu povestim in toalete.. povestim in public, fara inhibitii :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Eh, nu le clasific eu; am zis doar un aspect pe care nu îl înţeleg :)
    Şi în public trebuie să ai o limită măi.
    Mă aprind şi când lumea îşi "spală rufele" în public :P

    RăspundețiȘtergere
  12. cu limită, atat in toalete cat si in public. măi :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine măi :)) mă bucur că am ajuns la un consens, adică la limită :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Si ca tot a venit vorba de stat la baie...pur si simplu eram obosita si ma relaxam putin pe canapeaua de acolo cam 10 minute...cand am iesit...petrecerea era gata! Nu mai era nimeni...nici muzica..nimic...a fost ft ft ciudata si funny,in acelasi timp, toata treaba asta :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Păi când te relaxezi trece timpul mai repede. Acum e adevărat că se fac din ce în ce mai mari şi mai 'familiare' toaletele, dar ... cum să te relaxezi acolo? :))

    RăspundețiȘtergere