Pages

joi, 16 iunie 2011

Din oameni ajungem ... animale

Că tot a fost sărbătoarea Rusaliilor, sau a coborîrii Duhului Sfînt, am dat o căutare pe internet să mai văd cum percep unii faza asta din viața creștinului.
Cei care se laudă că ei Îl cunosc în întregime pe Duhul Sfînt, că ei îl experimentează cel mai autentic, sunt cultele din aria penticostală și carismatică. Ei spun că atunci cînd vine Duhul Sfînt peste ei, nu mai au nici un control asupra ființei. Sunt una cu Duhul, chiar dacă manifestările îi fac să pară în ridicol în fața întregii lumi.

Am pus titlul ăsta pentru că în timp ce vizionam înregistrarea de mai jos, mă gîndeam că oamenii aceia și-au pierdut orice urmă de decență, orice respect de a fi om. Ei spun că în felul acesta îi face Duhul Sfînt să se bucure.

Ce spun eu? Acelea sunt niște emoții induse. La fel ca în rock-ul supărat, unde muzica îți trezește anumite mișcări violente.

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
    Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
    Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere