Pages

joi, 5 august 2010

"trimite mai departe"

Începe să mă enerveze şantajul de la sfârşitul anumitor mesaje pe care le primesc prin e-mail. Cică "dacă te-a impresionat/încurajat/ajutat, trimite mai departe şi tu". Ca să nu mai zic de idioţenia gen "jur că n-ai inimă dacă nu trimiţi". Ete fleoşc!
Sunt pornit pe asta pentru că mai devreme am primit un e-mail chiar frumos şi încurajant, dar mi-a pierit tot cheful să-l dau mai departe când am văzut "îndemnul" de la final.

Dacă o să vreau, o să îl trimit. Dacă nu, nu îl trimit. Nu înseamnă că, vezi Doamne, am o inimă de piatră sau, mai teroare, că o să-mi meargă rău 10 ani de acum încolo, că mă va părăsi iubita, pisica mă va muşca de fund etc.

2 comentarii:

  1. N-ai chef de mine... ca vad ca nu mi-ai raspuns la comentariu. Asta e, eu tot comentez ca ti-am simtit lipsa... Si pe mine ma enerveaza genul asta de mailuri si chiar le ignor, niciodata nu le trimit mai departe, mai nou mi-am schimbat adresa de mail si sunt mai linistita. Pupici de la malu' marii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Phaha:)) ce ma streseaza genul asta de mailuri/mesaje care au superbul sfarsit:"daca nu dai mai departe,in aproximativ 144 de zile,176 de ore,84803 de minute si 2656 de secunde,va muri nu stiu cine, o sa-ti cada nu stiu ce in cap,te calca masina,pierzi autobuzul etc.Deja nici nu mai citesc.Plus ca unele sunt atat de trimise ,incat ajung sa le invat.

    RăspundețiȘtergere