Pages

miercuri, 1 iulie 2009

paranoic?


Sunt absolut convins că mă agit prea tare, în toate privinţele.
Astăzi, după ce am pornit maşina, tot auzeam un vâjâit când acceleram şi deceleram. Sigur că deja mi-au venit gânduri ... "oh nu! ce poate fi? dacă este vreun rulment buşit? programare la service, stat pe tuşă câteva zile, şi asta chiar acum, când se aşează lucrurile". După un timp s-a oprit şi nu a mai făcut prostii. M-am calmat.

În mod normal sunt foarte prevăzător, astăzi piticul respectiv cred că lipseşte de la post. Într-o parcare era un şanţ, nu prea mare, şi am zis că trec peste el uşor, uşor. Am avut un mic moment de ezitare "dacă nu mai ies?" ... "eh, o să ies eu". Ei bine, n-am mai ieşit, ci cu cât încercat mai mult să ies, cu atât mă afundam mai tare. După două încercări m-am oprit şi am sunat un prieten care a venit şi m-a scos. Am fost salvat. Următoarea pe listă: dacă am dereglat ceva pe dedesubt? dacă s-a fisurat vreo garnitură şi o să curgă ceva lichide? Mă duc imediat şi o să mă uit şi la asta. O să-i fac referat piticului prevăzător pentru absenţă nemotivată; păi chiar aşa?

Sunt un pic paranoic, sunt şi conştient că n-are trebui să fiu, şi sper să găsesc ceva leac în viitorul apropiat. O atitudine de genul "tabla se îndreaptă, noi să fim sănătoşi".

6 comentarii:

  1. Nu cred ca ai sa poti sa ai vreodata atitudinea gen "tabla se indreapta" atata timp cat esti dependent de masina. Aceeasi paranoia o am si eu de fiecare data cand mi se pare ca aud ceva la masinuta. We are addicted pentru ca avem mare nevoie de serviciile ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai linistit ca si chestia asta cu paranoia se rezolva...zic eu :):):). O duminica faina de tot sa ai!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. yep...se rezolva, dar revine cand nu te astepti..asta asa ca si incurajare :)) :P glumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. tabla chiar se indreapta si noi trebuie sa fim sanatosi. daca ai nevoie, iti rec un service in berceni mai ieftinut. eu una, sunt satula sa fiu jupuita doar ptr ca sunt femeie si unii abuzeaza

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc de încurajări :)

    Maşina are casco, nu-i problemă chiar atât de mare. Totuşi n-a fost nimic grav, deşi nu prea îmi plac maşinile ăstea mai noi, atâţia senzori şi prostii prin ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. casco nu e de fiecare data o solutie castigatoare. la fel si rca-ul. stim cu totii cat stam dupa si-i rugam sa platesca mai repede ca sa ne putem lua masinile care sunt gata de nush cat timp si se pune praful pe ele in curtile service-urilor

    RăspundețiȘtergere